bredbånd

Vil du også have velfungerende, trådløst internet i hele hjemmet?

Hvis du kan svare ja til overskriftens spørgsmål, så tag lige og læs videre. Jeg har nemlig for nylig indgået en ret god deal med Telia. Når jeg købte mit bredbånd hos dem fik jeg samtidig en trådløs router – helt gratis.

Ønsker du dig, at du kan se en film, mens du vasker op i køkkenet eller høre dit yndlingsmusik på Spotify i badeværelset mens du lægger makeup? Eller måske vil du gerne se nyheder, mens du lægger tøj sammen i vaskekælderen eller se Youtube-videoer på terrassen. Alt det er muligt, hvis du har et bredbånd med en stærk router og en hurtig forbindelse.

Og det må man sige, at man får med mit nye abonnement. Jeg kan være på nettet over alt i huset, og jeg har endnu ikke oplevet, at nettet hakkede. Ikke en gang, når hele familien er på med vores smartphones, iPads og hvad vi nu ellers har.

Den gratis router kom med posten et par dage efter, at jeg havde bestilt mit bredbånd på nettet, og den var virkelig simpel at installere. På Telias website fandt jeg en videoguide til, hvordan man installerer og sætter routeren op, og med den som støttepæl var det en smal sag – selv for en som mig, hvem teknikken ellers altid spiller et pus.

Så hvis du vil have en bredbåndsløsning, hvor internettet bare virker i hele huset, burde du virkelig overvejde den her løsning. Du må endelig stil mig spørgsmål i kommentarfeltet, så vil jeg se, om jeg kan svare dig på dine bredbåndsspørgsmål.

Du kan også selv tage et kig på deres website, hvor du vil opdage, at den gratis router ikke bare er et midlertidigt tilbud, men noget som Telia åbenbart altid tilbyder.

Leave a Reply